Πόλο

Βλάχος: «Δύσκολο να εξηγήσω τι συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά την ήττα της Εθνικής μας από την Κροατία στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο Ανδρών.

Εκτός ημιτελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο Ανδρών έμεινε η Εθνική μας μετά την ήττα της με 13-8 κόντρα στην οικοδέσποινα Κροατία, με τον Θοδωρή Βλάχο να αδυνατεί να εξηγήσει την διαφορετική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στα δύο ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ τόνισε ότι η Ελλάδα θα παρουσιαστεί καλύτεροι στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής μας:

«Είναι δύσκολο να πω αυτή την στιγμή το τι συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο. Ελέγχαμε το παιχνίδι στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, με πολύ καλές άμυνες, με αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία. Στην ανάπαυλα νιώθαμε όλοι ότι είμαστε πάρα πολύ καλά και ότι η πίεση πάει στην αντίπαλο. Ξαφνικά έγινε ένα μπλακ άουτ, κυρίως στην επίθεση, σε δύο οκτάλεπτα βάλαμε μόλις δύο γκολ στο τέλος, όταν είχε κριθεί το παιχνίδι. Εκεί τελειώσαν όλα. Δεν είχαμε τη δύναμη να μειώσουμε, γιατί ξέραμε ότι μέναμε εκτός τετράδας. Οι δύο εικόνες που παρουσιάσαμε είναι κάτι που μας προβληματίζει και είναι δύσκολο να εξηγηθεί.

Οφείλουμε να παραμείνουμε ενωμένοι, να δούμε τι κάναμε εδώ και να το χρησιμοποιήσουμε για τη συνέχεια. Στόχος μας ήταν να μπούμε στην τετράδα και να διεκδικήσουμε μετάλλιο. Δεν είναι καταστροφή που δεν τα καταφέραμε. Είμαστε μια ομάδα που έχει δώσει πολλά και δεν αξίζει να της γυρίσει κάποιος την πλάτη. Πρώτος εγώ είμαι μπροστά από τα παιδιά και θα συνεχίσουμε μαζί, ενωμένοι, να μάθουμε από τα λάθη μας και στην επόμενη διοργάνωση να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Με την Ιταλία δεν ήταν κρίσιμο παιχνίδι, δεν έκρινε κάτι, ήταν απλά μια κακή εμφάνιση. Σήμερα ήταν κρίσιμο παιχνίδι. Φανήκαμε έτοιμοι παίξαμε σε δύο οκτάλεπτα πολύ καλά και ότι ήρθαμε να κερδίσουμε σε μια γιορτή. Αυτό ήταν το κρίσιμο παιχνίδι που χάθηκε. Φτάσαμε έτοιμοι, αλλά κάτι έγινε και απλά δεν είμαι σε θέση να καταλάβω τι έγινε και άλλαξε ο διακόπτης»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x