Πόλο

Βλάχος: «Είχαμε άγχος, αλλά επιβάλλαμε το ρυθμό μας»

Στο άγχος που επικρατούσε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετρά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ραντνίσκι Νις στον Πειραιά.

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως οι διακοπές των γιορτών τους αποσυντόνισαν όλους και στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που επέδειξαν οι Σέρβοι, περιμένει νίκη στην έδρα των αντιπάλων τους και να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και αγώνων όλοι οι παίκτες του.

Αναλυτικά: «Σίγουρα, οι διακοπές και οι γιορτές σε αποσυντονίζουν όλες αυτές τις ημέρες, χάνεις το ρυθμό σου, κάτι που ισχύει για κάθε ομάδα. Για εμάς, που παίζαμε στην έδρα μας και θεωρούμασταν και το φαβορί, ήταν ένας άγχος, όμως στην πορεία τα καταφέραμε, επιβάλκαμε το ρυθμό μας.

Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο ματς, η Ραντνίτσκι ήρθε εδώ με αυτοπεποίθηση, λόγω του ότι πριν από μία εβδομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Σερβίας κόντρα στην πανίσχυρη Νόβι Μπέογκραντ. Δεν είχαν να χάσουν κάτι, είναι νεανική ομάδα με ταλέντο και έχει βελτιωθεί πολύ, νομίζω είναι δύσκολο αντίπαλος για όλους.

Παίζουμε σε μερικές ημέρες εκεί, θέλουμε να επαναλάβουμε το σημερινό αποτέλεσμα και, σιγά-σιγά, όλοι οι παίκτες μας να συνέλθουν, να έρθουν στην κατάσταση που πρέπει, να προπονηθούν, γιατί είχαμε πολλές απουσίες αυτόν τον καιρό, μόνο σήμερα ήμασταν πλήρεις. Βρήκαμε, όμως, τις λύσεις αναλογικά με τις απουσίες που είχαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x