Πόλο

Βλάχος: «Κάναμε μια καλή προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ως ευκαιρία για μια προπόνηση, ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, χαρακτήρισε το Super Final του World League ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη νίκη επί της Ιταλίας.

Ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε συγχαρητήρια στους διεθνείς πολίστες για τη σπουδαία νίκη επί της Ιταλίας και θεωρεί σημαντικό να νικάς τέτοιου επιπέδου ομάδες, ζήτησε μεγαλύτερη συγκέντρωση στο Τόκιο και να μην υπάρχουν μεγάλα λόγια για τους στόχους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναλυτικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σημερινή νίκη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Super Final στην Τιφλίδα. Με τη συμμετοχή μας σε αυτό το Super Final θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τα παιχνίδια σαν μια πολύ καλή προετοιμασία, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, αλλά και να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε και να νικάμε καλύτερους αντιπάλους από εμάς, όπως το Μαυροβούνιο και η Ιταλία.

Αυτό που μας μένει είναι η αίσθηση ότι η νίκη και η ήττα, η επιτυχία με την αποτυχία σε ένα παιχνίδι με αυτές τις ομάδες, απέχουν ελάχιστα. Στο Ολυμπιακό Τουρνουά πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι, συμπαγείς και σοβαροί, χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Δεν είμαστε σε θέση ισχύος, αλλά με τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορούμε να πετύχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x