Πόλο

Βλάχος: «Νίκη αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας»

Στην ψυχολογική ανάταση των παικτών του Ολυμπιακού στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετά το 11-7 επί της Μαρσέιγ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών.

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως μέσα στον Μάιο υπάρχουν οι σημαντικότερες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και χαρακτήρισε ιδιαίτερη και περίεργη τη φετινή σεζόν, όπως και δύσκολα τα ματς στο final 8.

Αναλυτικά: «Σήμερα, πετύχαμε μια νίκη ψυχολογίας. Μια νίκη αυτοπεποίθησης για τη συνέχεια και για το μήνα που έρχεται και έχουμε όλες τις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Final 8. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά, η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με ένα διαφορετικό μοντέλο, με συνεχόμενα παιχνίδια και τρεις επισκέψεις εδώ στην Όστια.

Και για τον Ολυμπιακό ήταν μια δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά με όλα αυτά που έχουν συμβεί. Από την αρχή, στόχος μας ήταν η πρόκριση, με μια διαφορετική ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε και με το παραπάνω. Από ‘κει και πέρα, η συνέχεια στη διοργάνωση αυτή θα είναι δύσκολη, αφού στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν θα είμαστε το αουτσάιντερ. Ωστόσο, θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x