Πόλο

Βλάχος: «Πιστεύω στην ομάδα, όταν έρθει η στιγμή θα αποδώσουμε καλύτερα»

Ο Θοδωρής Βλάχος παρουσιάστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για τη συνέχεια της Εθνικής Πόλο στο ευρωπαϊκό, μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Γεωργίας.

Την πίστη του στην Εθνική Πόλο εξέφρασε εκ νέου ο Θοδωρής Βλάχος, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη επί της Γεωργίας και ενόψει της συνέχειας της γαλανόλευκης στο ευρωπαϊκό.

«Ήταν επιβεβλημένη η νίκη, είμαστε στους 8, έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για τον προημιτελικό. Θα δούμε και το άλλο παιχνίδι για να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Σήμερα η δυναμικότητα του αντιπάλου μας βοήθησε να κάνουμε ένα πιο καλό παιχνίδι, δεν είναι ίδιες η ομάδα της Γεωργίας με αυτήν της Ιταλίας.

Ωστόσο, ήμασταν συγκεντρωμένοι, ήμασταν δυνατοί και επειδή πιστεύω στην ομάδα αυτή, είμαι σίγουρος πως όταν έρθει η στιγμή θα αποδώσουμε καλύτερα. Γι’ αυτό θα προετοιμαστούμε τις επόμενες τρεις ημέρες γιατί πάντα λέμε, πως, εφόσον έχεις ξεπεράσει τον σκόπελο των ομίλων, το πιο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί είναι ο προημιτελικός
», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός στην κάμερα της ΕΡΤ.

Η Εθνική προερχόταν από την ήττα με 15-8 από την Ιταλία και σε ό,τι αφορά την αντίδρασή της, ο Θοδωρής Βλάχος επεσήμανε: «Η βαριά ήττα από την Ιταλία πόνεσε, όχι μόνο ως ήττα αλλά και η εμφάνιση, αλλά λειτούργησε και ως βάλσαμο. Διότι τη στιγμή που ήρθε και δε μας στοίχισε κάτι, μπορούμε να αντιδράσουμε και να φέρουμε ξανά το πραγματικό μας πρόσωπο στο νερό. Έχουμε την ποιότητα, έχουμε τις δυνατότητες, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει η ομάδα. Πάντα σε ένα τουρνουά μια κακή εμφάνιση μπορεί να σου δώσει πιο πολλά πράγματα από μια νίκη και νομίζω ότι αυτό θα το εκμεταλλευτούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x