Πόλο

Βλάχος: «Προσπαθούμε να ακούσουμε τι αισθάνονται οι παίκτες και να το διαχειριστούμε»

Το σερί των μεγάλων διοργανώσεων που έχει κορυφώσει την πίεση για τους παίκτες της Εθνικής ανδρών σχολίασε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά την πρεμιέρα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Για την κούραση των παικτών λόγω των συνεχόμενων διοργανώσεων και τη σωστή διαχείριση που πρέπει να κάνει ενόψει της συνέχειας μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα.

«Ήταν κάτι καινούργιο για όλους, να έχουμε τις δύο διοργανώσεις με μεσοδιάστημα 15 ημερών. Θα δείξει αν κάναμε κάτι σωστά ή λάθος. Τα παιδιά είναι κουρασμένα, έχουν και τις υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους. Προσπαθούμε βήμα-βήμα να αισθανόμαστε πώς αισθάνονται οι ίδιοι. Δεν είναι μόνο η σωματική κούραση, αλλά και η πνευματική, γιατί είναι πολλά παιχνίδια, πολλή κούραση, πολλή πίεση. Θέλει ιδιαίτερη διαχείριση. Προσπαθούμε να ακούσουμε τι αισθάνονται και να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα γίνεται».

Για τη νίκη επί της Κίνας στην πρεμιέρα, ανέφερε: «Η Κίνα είναι μια ομάδα με χαμηλές δυνατότητες. Δεν μπορεί να συγκριθεί η ποιότητα των παικτών των δύο ομάδων. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αν αναλογιστούμε πώς ήταν οι δύο ομάδες. Σίγουρα στοχεύουμε πιο μετά, το πιο σοβαρό παιχνίδι στο γκρουπ μας θα είναι το τρίτο με τους Γάλλους. Θέλουμε να φτάσουμε ως εκεί σοβαροί, με διάθεση να κάνουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και τα καταφέραμε».

Όσο για τους στόχους που έχει η Εθνική στη διοργάνωσε, είπε: «Ο στόχος μας είναι υψηλός και είναι εφικτός αν η ομάδα παίξει πάρα πολύ καλά. Για να φτάσουμε ψηλά, όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, πρέπει να κάνουμε πάρα πολύ καλά παιχνίδια, με μεγάλες νίκες, κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Μπροστά μας είναι… Θα τα δούμε όλα βήμα-βήμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x