Πόλο

Εξασφάλισε την παραμονή στην Α1 η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επικράτησε 8-6 του ΟΥΚ Βόλου και εξασφάλισε την παραμονή της στην Α1 πόλο ανδρών της νέας περιόδου.

Την παραμονή της στην Α1 πόλο ανδρών πανηγύρισε η ΑΕΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» επιβλήθηκαν 8-6 του ΟΥΚ Βόλου, έκαναν το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών των πλέι άουτ και επιβεβαίωσαν την παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Βολιώτες, από την άλλη, θα συνεχίσουν τη μάχη της παραμονής αντιμετωπίζοντας τον ηττημένο της μάχης του Παναθηναϊκού με τη Χίο, οι οποίοι θα λύσουν τις διαφορές τους σε τρίτο παιχνίδι.

Από το παιχνίδι αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στα 13 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Μάζης, λόγω διαμαρτυριών. «Στο 0.13 πριν από τη λήξη του 4ου οκτάλεπτου, αποβλήθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Μάζης με κόκκινη κάρτα, διότι ενώ είχε δεχτεί ήδη κίτρινη κάρτα, συυνέχισε να διαμαρτύρεται σε όλες τις αποφάσεις των διαιτητών και να κινείται ανεξέλεγκτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο», αναφέρει χαρακτηριστικά το φύλλο αγώνα.

Οκτάλεπτα: 3-3, 1-1, 0-3, 2-1.

ΟΥΚ Βόλου (Σάκης Πλατανίτης): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος 1, Στεργίου Δ., Ιωαννίδης, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ., Βλιώρας, Κουφιδάκης, Αράγια 3, Μαρινάγης Γ., Βασιλούδης, Νάσιος, Μπομπός, Χάλαμ 2.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Ζώρζος, Κριγιέστορατς 3, Βούκσεβιτς 2, Δίπλαρος, Σταμέλος, Τσαταλιός 2, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Μαυρωτάς Άρ., Κατσινούλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x