Πόλο

«Καθάρισε» την ΑΕΚ και ανέβηκε δεύτερη η Βουλιαγμένη

Με ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, η Βουλιαγμένη νίκησε την ΑΕΚ 14-9 στον Λαιμό για την 22η κα τελευταία αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών και βρέθηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση.

Η Βουλιαγμένη νίκησε την ΑΕΚ 14-9 στον Λαιμό για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών και ανέβηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση με +1 από την τρίτη Γλυφάδα, που έχει ένα ματς λιγότερο, αφήνοντας την Ένωση στην πέμπτη θέση.

Η Ένωση προηγήθηκε 5-2 και 7-4 στο ημίχρονο, αλλά οι γηπεδούχες έκαναν σερί 5-0 και έφτασαν στο 9-7 στο τρίτο οκτάλεπτο, ολοκληρώνοντάς το 11-8.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο με νέο σερί 4-0, η Βουλιαγμένη αύξησε τη διαφορά στο 14-8 για να μειώσει στο τέλος η Στρατηδάκη.

Η Βασιλική Διαμαντοπούλου σημείωσε 4 τέρματα. Για την ΑΕΚ, σκόραραν τρεις αθλήτριες, με τη Χριστίνα Κώτσια να πετυχαίνει 4 γκολ.


Τα οκτάλεπτα: 2-5, 2-2, 7-1, 3-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Χυδηριώτη 2, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 2, Ριντζ 1, Τανκέεβα 1, Μαρία Πάτρα 1, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου 4, Σάντα 3, Αγγελίδη, Ειρήνη Πάτρα, Πιοβάν, Ανδρεάδη

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 3, Κασσάρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστρόκαλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 2, Κώτσια 4, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ. , Γροζοπούλου, Τσουρή, Κοβάσεβιτς, Βαμβακάρη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x