Πόλο

«Βόμβα» με Ούμποβιτς στη Βουλιαγμένη

Μεγάλη μεταγραφή για τη Βουλιαγμένη, η οποία ανακοίνωσε την Τετάρτη την απόκτηση του σπουδαίου Νεμάνια Ούμποβιτς από τη Φερεντσβάρος.

«Έσκασε βόμβα» στη Βουλιαγμένη την Τετάρτη. Οι «μπέμπηδες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νεμάνια Ούμποβιτς για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθούν στη θέση του φουνταριστού με τον 32χρονο διεθνή Σέρβο σταρ, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα δύο τελευταία χρόνια στη Φερεντσβάρος, ενώ έχει διακρίσεις και με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφική προσθήκη της ανδρικής ομάδας με την απόκτηση του αθλητή, Νεμάνια Ούμποβιτς.

Ο Νεμάνια Ούμποβιτς έχει γεννηθεί το 1991 και αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού, όντας διεθνής με την εθνική Σερβίας κι έχοντας αγωνιστεί σε κορυφαίες διοργανώσεις.
Παράλληλα, ο Σέρβος διεθνής έχει τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς έχει επιτυχημένες θητείες στα κορυφαία πρωταθλήματα της "γηραιάς ηπείρου".

Συγκεκριμένα, ο Νεμάνια Ούμποβιτς έχει φορέσει το σκουφάκι της Μπαρτσελονέτα και της Σαμπαντέλ στην Ισπανία, της Μπρέσια στην Ιταλία, ενώ στην Ουγγαρία αγωνίστηκε αρχικά για την OSC κι, εν συνεχεία, "μετακόμισε" στη Φερεντσβάρος, όπου έπαιξε τα δύο τελευταία χρόνια.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Νεμάνια Ούμποβιτς δήλωσε στο nov.gr τα εξής: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που έρχομαι στη Βουλιαγμένη και θα συνεργαστώ με τον κόουτς, Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς. Έχω ακούσει πολλά θετικά για αυτό το κλαμπ και ειδικότερα τώρα στο FINAL 8 του Βελιγραδίου θαύμασα τη μεγάλη δυναμική αυτής της νεανικής ομάδας, κάτι το οποίο με έκανε χαρούμενο.

Με μεγάλη ανυπομονησία αποδέχομαι την πρόκληση να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας παίξει στις κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης στη διάρκεια της καριέρας μου. Περιμένω πώς και πώς να δουλέψω με τους νεαρούς συμπαίκτες μου, καθώς ο συνδυασμός της εμπειρίας μου με την ενέργεια τους θα φέρει σίγουρα μεγάλες επιτυχίες στην καινούργια μου ομάδα».

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης καλωσορίζει τον Νεμάνια Ούμποβιτς στην οικογένειά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x