Πόλο

Ανανέωσε με Τζωρτζάτο η Βουλιαγμένη

Για πέμπτη σερί σεζόν θα αγωνιστεί στη Βουλιαγμένη ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «μπέμπηδες» για έναν ακόμη χρόνο.

Παραμένει τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος. Ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής ανανέωσε για τον επόμενο χρόνο, τον πέμπτο συνεχόμενο, ώστε να τους βοηθήσει να πρωταγωνιστήσουν σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον διεθνή τερματοφύλακα, Παναγιώτη Τζωρτζάτο, για πέμπτη διαδοχική χρονιά.

Από το 2019, ο 31χρονος τερματοφύλακας και μέλος της Εθνικής ομάδας ανδρών φορά το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και προσφέρει τα μέγιστα, υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας, συνεχίζοντας την κοινή πορεία του με τον σύλλογο για ακόμη μια σεζόν, μετά και τα ιστορικά βήματα που πραγματοποίησε ο ΝΟΒ στο LEN Champions League (τέταρτη θέση).

Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος είχε στεφθεί χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών το 2022 στη Βουδαπέστη κι έκτοτε πραγματοποιεί σταθερά και ανοδικά βήματα εξέλιξης, αποτελώντας πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς.

Παναγιώτη, συνεχίζουμε μαζί και το 2023-2024»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x