Πόλο

Πάτησε τον Εθνικό και έφυγε για τελικούς με Ολυμπιακό η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 15-4 του Εθνικού στον Λαιμό και πανηγύρισε την πρόκρισή της στους τελικούς της Α’ Γυναικών, κόντρα στον Ολυμπιακό!

Έτοιμη να μονομαχήσει με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Α’ Γυναικών είναι η Βουλιαγμένη, με την ομάδα της Αντιόπης Μελιδώνη να παίρνει την εντός έδρας νίκη με 15-4 κόντρα στoν Εθνικό και να εξασφαλίζει την πρόκριση, έχοντας ως προίκα το 2-0 νικών της κανονικής διάρκειας.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκες» να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, όμως η Βουλιαγμένη θα κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες της αναλογούν, στην σειρά αγώνων που θα κριθούν στις τρεις νίκες.

Στο αγωνιστικό σκέλος της σημερινής αναμέτρησης, οι γηπεδούχες ξεκίνησαν δυναμικά με τις Κοντονή, Ξενάκη και Νίνου να κάνουν το 3-0, με την διαφορά του +3 να παραμένει με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (5-2). Η Βουλιαγμένη κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο και εκτόξευσε τη διαφορά στο +7 (9-2). Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με το τελικό 15-4 να φανερώνει την ανωτερότητα της ομάδα των νικητριών.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-0, 4-2, 2-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
(προπονήτρια Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας 3, Ανδρεάδη, Μουστακαρία 1, Γιαννοπούλου 2, Ξενάκη 2, Νίνου 2, Μ. Πάτρα, Κώτσια 2, Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή 1, Καϊάφα 1, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

ΕΘΝΙΚΟΣ
(προπονητής Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 1, Μαμόγλου 3, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, Δούλη, Μπιτσάκου, Γκοτζιά, Ζαφειράκη, Παναγιωτοπούλου, Χέλμη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x