Πόλο

Διέλυσε τη Γλυφάδα η Βουλιαγμένη

Σαφώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια, η Βουλιαγμένη νίκησε στον Λαιμό 14-6 τη Γλυφάδα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό της Waterpolo League γυναικών και προηγείται 1-0 στη σειρά.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Άνετο προβάδισμα για Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ «καθάρισε» τον ΑΝΟΓ 14-6 στο Κολυμβητήριο του Λαιμού στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό της Waterpolo League γυναικών κι έκανε το 1-0 στη σειρά, με τις δύο ομάδες να ξαναπαίζουν στο «Αντώνης Δημητρόπουλος» την ερχόμενη Παρασκευή στον δεύτερο αγώνα που ίσως κρίνει τη μία φιναλίστ των τελικών.

Οι γηπεδούχες πραγματοποίησαν επιβλητική εμφάνιση, αφού με «όπλο» την άμυνά τους προηγήθηκαν 8-0 στο 13’, ενώ η διαφορά «εκτοξεύτηκε» ακόμη και στο +9 (12-3) στην τρίτη και στην τέταρτη περίοδο (14-5).

Από 3 γκολ πέτυχαν οι Γιάουστρα και Κοβάτσεβιτς για τον ΝΟΒ, ενώ για την ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου η Τέρνερ σημείωσε 2 τέρματα.


Οκτάλεπτα: 5-0, 4-2, 3-1, 2-3

Τα στατιστικά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x