Πόλο

Ήττα από τη Μαρσέιγ και αποκλεισμός από το Champions League για τη Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μαρσέιγ και γνωρίζοντας την ήττα (9-12), αποκλείστηκε από το Champions League και θα συνεχίσει στο Euro Cup.

Έβαλε φρένο στα όνειρα της Βουλιαγμένης για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League η Μαρσέιγ.

Οι Γάλλοι έφυγαν με το διπλό από τη Βάρη (9-12) και έστειλαν την ομάδα των νοτίων προαστίων στο Euro Cup, καθώς γνώρισε τον αποκλεισμό από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η Βουλιαγμένη ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και προηγήθηκε με 4-3 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, με τους Μασσαλούς να ανεβάζουν την απόδοσή τους στο δεύτερο, το τέλος του οποίου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (7-7).

Ωστόσο, στο τρίτο οκτάλεπτο, η ελληνική ομάδα έπαθε... επιθετικό μπλακ άουτ, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν αρχικά στο 10-7 και εντέλει να καταφέρνουν να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη, επικρατώντας 12-9, μιας και διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα που απέκτησαν.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-4, 0-2, 2-3

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Σπάχιτς 2, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 3, Παπασιφάκης 1, Σαπουνάκης, Καστρινάκης 1, Χατζής, Κουρουβάνης, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Λάζοβιτς, Ανιάλ, Κρουσιλά 1, Σπάιτς, Πρλαϊνοβιτς 1, Βερνού 4, Βελοτό 1, Μπουέ, Μανχέρτζ 3, Μποντέγκας 1, Βουκίσεβιτς 1, Βανπεπερστραέτ, Χοβανισιάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x