Πόλο

Ανατροπή και έφυγε για τους «4» η Βουλιαγμένη!

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 20-18 της Μλάντοστ στα πέναλτι στον Λαιμό, «σβήνοντας» το 11-10 του Ζάγκρεμπ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro Cup πόλο ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει την Όρβοσι.

Σούπερ Βουλιαγμένη και πρόκριση στα ημιτελικά του Euro Cup πόλο γυναικών. Ο ΝΟΒ ανέτρεψε το 11-10 του Ζάγκρεμπ, επικρατώντας αρχικά με το ίδιο σκορ στο σημερινό ματς και ολοκλήρωσε την ανατροπή μέσω των πέναλτι (20-18). Επόμενο εμπόδιο στον δρόμο για τον τίτλο θα είναι η Όρβοσι από την Ουγγαρία στις 3 και 10/4.

Οι «μπέμπηδες» επέδειξαν εξαιρετική εικόνα σε όλη τη διάρκεια του ματς και θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» την πρόκριση από στην κανονική διάρκεια. Οι πολίστες του Χρβόγε Κόλιανιν έφτασαν στο 10-7, με τον Βρλιτς να σημειώνει στα τελευταία δευτερόλεπτα το 11-10 που οδήγησε το ματς στον έξτρα χρόνο.

Εκεί, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι στις τελευταίες εκτελέσεις και προκρίθηκαν, έχοντας προλάβει να δώσουν μόνο ένα ματς, λόγω της διακοπής της Α1.

Ο αγώνας στον Πειραιά ήταν συγκλονιστικός σε εξέλιξη. Οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ μέχρι και την τρίτη περίοδο. Η Βουλιαγμένη ήταν εντυπωσιακή στο τέταρτο οκτάλεπτο και προηγήθηκε αρχικά με 9-7 και, στη συνέχεια, 11-9. Οι Κροάτες ισοφάρισαν με παίκτη παραπάνω στην τελευταία τους επίθεση με τον Λάζιτς 16’’ πριν το τέλος και το ματς έληξε 11-10 για να οδηγηθούμε στα πέναλτι.

Εκεί, η Βουλιαγμένη ευστόχησε και στα εννέα πέναλτι που εκτέλεσε. Ο Τζωρτζάτος απέκρουσε το ένατο πέναλτι των Κροατών και έδωσε την πρόκριση.


Η διαδικασία των πέναλτι:

1ο πέναλτι: Ράντου γκολ – Αφρουδάκης γκολ

2ο πέναλτι: Μπούκιτς γκολ – Μυλωνάκης γκολ

3ο πέναλτι: Μίλος γκολ – Καλογερόπουλος γκολ

4ο πέναλτι: Βρλιτς γκολ – Μπάσιτς γκολ

5ο πέναλτι: Λάζιτς γκολ – Γκιουβέτσης γκολ

6ο πέναλτι: Ράντου γκολ – Αφρουδάκης γκολ

7ο πέναλτι: Μπούκιτς γκολ – Μυλωνάκης γκολ

8ο πέναλτι: Μίλος γκολ – Καλογερόπουλος γκολ

9ο πέναλτι: Βρλιτς (απόκρουση Τζωρτζάτου και δοκάρι) – Μπάσιτς γκολ


Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-1, 1-2, 4-3, 9-8 στα πέναλτι. Σύνολο 20-18

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (προπονητής Χέρβο Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος 2, Γουβης, Αφρουδακης 3, Καλογερόπουλος 4, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Μπάσιτς 3, Λόζινα 1, Ανδρεάδης

ΜΛΑΝΤΟΣΤ (προπονητής Ζόραν Μπάγιτς): Μάρσελιτς, Ράντου 2, Μίλος 4, Μπίλιακα, Λάζιτς 5, Γιόσιπ Βρλιτς 1, Μπούκιτς 4, Μπούσλιε 1, Σάμαρτζιτς, Μπάγιτς, Μ. Βρλιτς, Ντάσιτς 1, Γιούρλινα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x