Πόλο

Πανηγυρική πρόκριση για Βουλιαγμένη

Μια καταπληκτική Βουλιαγμένη νίκησε 10-6 την Μπαρτσελόνα στον Λαιμό για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του EuroCup πόλο ανδρών και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Πανηγυρικά στους «8» του EuroCup πόλο ανδρών η Βουλιαγμένη. Οι «μπέμπηδες» νίκησαν 10-6 στον Λαιμό την Μπαρτσελόνα για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων και πήραν αήττητοι και με δύο νίκες κόντρα στους «μπλαουγκράνα» την πρόκριση στα προημιτελικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με άμυνα για σεμινάριο και τον Τζωρτζάτο σε μεγάλη μέρα και με επιθετικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία, οι «μπέμπηδες» κυριάρχησαν απόλυτα, πήραν το προβάδισμα από νωρίς και το αύξησαν μέχρι και το φινάλε.


Οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 3-0, 2-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 2, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας, Ούμποβιτς 2, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 2, Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης, Χατζής 1, Ανδρεάδης

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Αντρέι Γιόσεπ): Γιορέ, Βέις 4, Λινάρες Π., Βαλς 1, Πρατ 1, Ραμόν, Ανγκελέσκου, Βιγιαμαγιόρ, Αντράντε, Γκομά, Βίνιας, Γουλφχορτ, Λινάρες Μ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x