Πόλο

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Βουλιαγμένη κόντρα στη Μπαρτσελονέτα

Όσο και αν προσπάθησε η Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο, η Μπαρτσελονέτα ήταν καλύτερη και έφυγε με το «διπλό» (7-11) στο ιστορικό αυτό για την ελληνική ομάδα ματς.

Κατάθεση ψυχής κόντρα στην πανίσχυρη Μπαρτσελονέτα έκανε στο Παπαστράτειο η εντυπωσιακή Βουλιαγμένη, όμως οι Ισπανοί ήταν αυτοί που πήραν το «διπλό» (7-11) και έκαναν το 2/2 στον Α' όμιλο του Champions League.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα των Νοτίων Προαστείων έμεινε στον ένα βαθμό και ψάχνει την πρώτη της νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι συγκατοικούν στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό.

Με όπλο την άμυνά του ο ΝΟΒ κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν σχεδόν σε όλο το πρώτο οκτάλεπτο την Μπαρτσελονέτα, ενώ βρήκε γκολ στην επίθεση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπασηφάκη. Ο Παβιγιάρ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 1-1 λίγο πριν το φινάλε του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο το ματς άνοιξε, όμως ο ΝΟΒ παρέμενε ανταγωνιστικός. Καλογερόπουλος και Τρούλος απάντησαν στα γκολ των Περόνε και Φαμέρα πριν ο Λαρούμπε στον παραπάνω διαμορφώσει το τελικό 4-3 υπέρ της Μπαρτσελονέτα.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου, όμως, η Μπαρτσελόνετα κατάφερε να ξεφύγει και να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι και το τελικό 11-7.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 2-4, 2-3.

Βουλιαγμένη (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος (10/21 αποκρούσεις, 47,6%), Χαλυβόπουλος 0/1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1/6, Τρούλος 2/4, Νικολαΐδης 0/1, Παπασηφάκης 1/2, Γούντχεντ 1/1, Αλαφραγκής 0/2, Καπότσης 2/2, Κουρούβανης, Φάρμερ 0/1, Ανδρεάδης.

Μπαρτσελονέτα (Έλβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα 1, Μάτκοβιτς, Μουνάριθ, Ντε Τόρο, Λαρούμπε 1, Παβιγάρντ 2, Πάουλ, Ταχούλ, Περόνε 3, Μπιέλ 2, Μπούστος 2, Πόρτερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x