Πόλο

Ο Κας Τε Ρίλε νέο μεταγραφικό απόκτημα της Βουλιαγμένης

Ο 23χρονος Ολλανδός διεθνής περιφερειακός ενισχύει τους «Μπέμπηδες», φέρνοντας εμπειρία από Κροατία, Ισπανία και δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Ολλανδό αριστερόχειρα περιφερειακό Κας Τε Ρίλε, προχωρώντας σε μια σημαντική ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 23χρονος διεθνής αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής Ολλανδίας τα τελευταία πέντε χρόνια, έχοντας συμμετάσχει ήδη σε δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Στο παλμαρέ του ξεχωρίζει η διετία στην Primorje Rijeka της Κροατίας, με την οποία κατέκτησε τη 2η θέση στο Euro Cup το 2024, αναδεικνυόμενος μάλιστα πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Ισπανία με τη CNB, συνεχίζοντας να επιβεβαιώνει τη φήμη του ως ανερχόμενου σκόρερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Ολλανδό αθλητή Kas Te Riele. Γεννημένος στις 21 Αυγούστου 2002, ο Kas αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού. Εδώ και 5 χρόνια είναι μέλος της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας και έχει λάβει μέρος σε δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Κροατία, στην Primorje Rijeka, κατακτώντας τη 2η θέση στο Euro Cup 2024 και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην ίδια διοργάνωση. Στη συνέχεια έπαιξε για ένα χρόνο στην ισπανική CNB. Kas, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x