Πόλο

Για το 11ο σερί πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκες» & για το 2-0 στους τελικούς οι Άνδρες του Ολυμπιακού κόντρα στη Βουλιαγμένη

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη τίθενται αντιμέτωποι στους τελικούς της Α1 πόλο Ανδρών και Γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» απόψε με νίκη να κλειδώνουν τον 11ο διαδοχικό τους τίτλο!

Πλούσια αγωνιστική δράση περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα στο πόλο, εκεί όπου ξεχωρίζουν οι δύο μάχες ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη στους τελικούς της Α1 πόλο Ανδρών και Γυναικών!

Στον πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας (18:00), η ομάδα πόλο Ανδρών της Βουλιαγμένης υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» στο Game 2 της σειράς των τελικών. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη Πέμπτη, οι Πειραιώτες επικράτησαν δύσκολα με 15-14 στα πέναλτι, κάνοντας το 1-0 στη σειρά, σε ένα συναρπαστικό και άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι στο Παπαστράτειο, με τον Μάνο Ζερδεβά να αναδεικνύεται ο... ήρωας του αγώνα, αποκρούοντας δύο πέναλτι στη ψυχοφθόρο διαδικασία.

Στόχος του Κυπελλούχου Ελλάδος απόψε δεν είναι άλλος από το να κρατήσει την έδρα του φτάνοντας έτσι ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Να υπενθυμίσουμε πως ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες, με το Game 3 της σειράς να είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη (28/05, 16:00).

Άλλωστε, με δεδομένο πως στις 5 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει την Προ Ρέκο στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της Μάλτας, ο Ολυμπιακός θέλει να βρει αγωνιστικό ρυθμό μέσω των δυνατών αναμετρήσεων με τη Βουλιαγμένη, αλλά παράλληλα να «καθαρίσει» όσο πιο σύντομα γίνεται την υπόθεση τίτλος.



Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται στο Παπαστράτειο τη Βουλιαγμένη, στο τρίτο μεταξύ τους αγώνα για τα τελικά του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκες» προηγούνται με 2-0 στις νίκες, μετά το εντυπωσιακό 14-5 στο Game 1 της σειράς, αλλά και το διπλό στον Λαιμό την περασμένη Παρασκευή με σκορ 13-9.

Με νίκη απόψε, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη θα εξασφαλίσει το 11ο διαδοχικό πρωτάθλημα και 15ο συνολικά στην ιστορία της! Από την άλλη, το σύνολο της Κικής Λιόση παίζει το... τελευταίο της χαρτί, θέλοντας να κάνει το «break» και να στείλει τη σειρά σε τέταρτο τελικό.

Βουλιαγμένη Ολυμπιακός: Η προαναγγελία των τελικών της Α1 πόλο Ανδρών και Γυναικών

Τέλος, στις 20:00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών και του επάθλου της 3ης θέσης που οδηγεί στο LEN Champions League της νέας σεζόν. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται μια... ανάσα από τον στόχο τους, μετά και το «break» που έκαναν την Πέμπτη στο κολυμβητήριο στο Πάρκο Γουδή με 13-10 επί των «πρασίνων», πανηγυρίζοντας έτσι τη 2η φετινή τους νίκη στα 3 παιχνίδια απέναντι στο «τριφύλλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x