Πόλο

«Έπνιξε» την Ορτίτζια και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης η Βουλιαγμένη

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League έκανε η Βουλιαγμένη η οποία επικράτησε 12-8 της Ορτίτζια και πλέον επικεντρώνεται στο ματς του Σαββάτου (9/9) με τη Ριέκα.

Ευρωπαία Βουλιαγμένη «βλέπει» ομίλους Champions League! H ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς, έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στην Ορτίτζια στην πρεμιέρα του Γ΄ προκριματικού ομίλου επικρατώντας 12-8 και με νίκη απέναντι στη Ριέκα το Σάββατο (9/9) αγκαλιάζει την πρωτιά και την είσοδο της στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης!

H ομάδα των νοτίων προαστίων είχε πλουραλισμό στην επίθεση και παρότι το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι και τα μέσα του δευτέρου οκταλέπτου με το σκορ να είναι στο 3-3, κατάφερε να παίξει εξαιρετική άμυνα και να πάρει το προβάδισμα με 5-3 χάρη στα γκολ του Ούμποβιτς.

Η Ορτίτζια παρότι μείωσε (6-5) δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις ορέξεις της Βουλιαγμένης η οποία πήρε τη νίκη με 12-8 χάρη σε τρομερό ντεμαράζ στο τέταρτο οκτάλεπτο.

Επόμενο παιχνίδι για το σύνολο του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς το Σάββατο κόντρα στην Ριέκα, όπου με νίκη θα γίνει το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση.


Οι συνθέσεις:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 3, Αλμύρας, Ούμποβιτς 3, Παπασηφάκης 3, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης 1, Καπότσης 1, Κουρούβανης, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης

ΟΡΤΙΤΖΙΑ: Τεμπέστι, Κάσια 3, Τζιριμπάλντι, Λα Ρόζα 1, Ντι Λουτσιάνο, Κούπιντο 2, Μπιτάτζε 1, Καρνεζέκι, Κοντέμι, Ναπολιτάνο, Φερέρο, Καλαμπρέζι 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x