Πόλο

Ανανέωσε με Βουλιαγμένη η Κοτσιώνη

Στη Βουλιαγμένη θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Μαρίνα Κοτσιώνη, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Λαιμού.

Πιστή στη Βουλιαγμένη παραμένει η Μαρίνα Κοτσιώνη. Ο ΝΟΒ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της αρχηγού με την ομάδα πόλο γυναικών του συλλόγου για έναν ακόμα χρόνο, με την 24χρονη διεθνή τερματοφύλακα να αποτελεί στέλεχος της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την τερματοφύλακα και αρχηγό της ομάδας, Μαρίνα Κοτσιώνη, για το 2023-2024!

Από την ηλικία των 16 ετών, η Μαρίνα Κοτσιώνη φορά το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου, έχοντας υπηρετήσει όλες τις ομάδες των ακαδημιών, προσφέροντας τα τελευταία χρόνια τα μέγιστα στο σύνολο των γυναικών, αγωνιζόμενη στην Α1.

Συμβάλλοντας σε όλες τις επιτυχίες της γυναικείας ομάδας σε πανελλήνιο, αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο, η 24χρονη τερματοφύλακας μετρά και συμμετοχές με την Εθνική ομάδα, όπως το 2016 με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων Γυναικών (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα), αλλά και το 2018 και 2019 με την Εθνική γυναικών, όπου αγωνίστηκε στο Europa Cup και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Γκουανγκζού.

Επιπλέον, από το 2022 η Μαρίνα Κοτσιώνη αποτελεί την αρχηγό της γυναικείας μας ομάδας, ενώ στο παρελθόν έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος με τις Νέες γυναίκες του Ν.Ο.Β. το 2016 και το 2017, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2019 στη Χίο με την ομάδα των γυναικών και την τρίτη θέση στο Final-4 της LEN Euroleague!

Την σεζόν που πέρασε, η Μαρίνα πραγματοποίησε μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στα πλέι-οφ της Α1 γυναικών, αποτελώντας καθοριστικό παράγοντα στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου του Ναυτικού Ομίλου στη διοργάνωση, ενώ βρίσκεται και στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

Η αρχηγός της ομάδας μας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που, για ακόμη μια χρονιά, θα φορέσω το σκουφάκι της Βουλιαγμένης. Εύχομαι να καταφέρουμε όλους τους στόχους που θα θέσουμε ως ομάδα».

Μαρίνα, συνεχίζουμε μαζί και το 2023-2024»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x