Πόλο

«Λύγισε» την Πριμόριε Ριέκα και βλέπει ομίλους Champions League η Βουλιαγμένη!

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 14-12 της Πριμόριε Ριέκα και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Δυσκολεύτηκε, αλλά εντέλει πήρε τη νίκη κόντρα στην Πριμόριε Ριέκα και βρίσκεται μια ανάσα από τους ομίλους του Champions League η Βουλιαγμένη (14-12).

Έτσι, οι «μπέμπηδες» έκαναν το 2/2 στον όμιλο τους και βρίσκονται ένα βήμα από την πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά), κάτι που θα συμβεί με νίκη επί της ρουμανικής Οραντέα την Κυριακή (11:45).

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, θα βρεθεί στον 4ο όμιλο με Μπαρτσελόνα, Μαρσέιγ και Σπαντάου.

Η Βουλιαγμένη μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 5-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου, ενώ διατήρησε το προβάδισμά της και στο ημίχρονο, μένοντας μπροστά με 8-4. Η Πριμόριε μείωσε αρκετά στο τέλος της τρίτης περιόδου, με την ελληνική ομάδα να προηγείται με δύο τέρματα (11-9), αλλά έφτασε και στο εις βάρος 13-12 λίγο πριν το φινάλε, αλλά η Βουλιαγμένη πέτυχε ένα ακόμη γκολ και πήρε τη νίκη με 14-12.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 3-3, 5-3, 3-3.

Βουλιαγμένη (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 4, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 2, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης.

Πριμόριε Ριέκα: Κούμπρανιτς, Λούκα Μπάμπιτς 1, Κάντιβετς 1, Ντόνικτς, Μπρούμπνιακ 4, Μπργκούλιαν 2, Κούμπρανιτς, Κάρλο Μπάμπιτς, Μπούρμπουραν 1, Τε Ρίελ 1, Κρίπα 1, Πάπαριτς 1, Τζούριτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x