Πόλο

Ανώδυνη ήττα για τη Βουλιαγμένη πριν το Final 8

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε 10-9 από την Ραντνίτσκι σε ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και, πλέον, στρέφει απόλυτα την προσοχή της στο Final-8.

Απόλυτα προσηλωμένη στη συμμετοχή της στο Final-8 του Champions League που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι είναι πλέον η Βουλιαγμένη, που αποχαιρέτησε με ήττα τη φάση των ομίλων. Ο ΝΟΒ ηττήθηκε 10-9 από τη Ραντνίτσκι στον Λαιμό σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και στρέφει την προσοχή της στο ερχόμενο ματς με την Μπρέσια για τα προημιτελικά.

Η ελληνική ομάδα κράτησε το προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως στο δεύτερο η Ραντνίτσκι ισοφάρισε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 4-4.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν για πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ στις αρχές της τρίτης περιόδου (4-5), όμως ο ΝΟΒ ισοφάρισε γρήγορα και ολοκλήρωσε την τρίτη περίοδο έχοντας ξανά τα ηνία του σκορ (8-7).

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, όμως, η Ραντνίτσκι κυριάρχησε ξέφυγε με 10-8, τρία λεπτά πριν το φινάλε, ενώ ο Κουρούβανης διαμόρφωσε το τελικό 10-9.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 4-3, 1-3

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Αλμύρας, Καστρινάκης 2, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Ραντνίτσκι: Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς, Στανόγεβιτς 2, Γιάνκοβιτς, Τσουκ, Γκαβρίλοβιτς 3, Πάνιτς, Άντιτς, Πλιέβαντσιτς, Κόγιτς 3, Λούκιτς 2, Ποζνάνοβιτς, Τοντορόβσκι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x