Πόλο

Στη Βουλιαγμένη και τη νέα σεζόν ο Μανώλης Μυλωνάκης

Στην επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα έναν χρόνο προχώρησαν ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και ο Μανώλης Μυλωνάκης.

Στον Ναυτικό Όμιλο της Βουλιαγμένης θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Μανώλης Μυλωνάκης, με τον 36χρονο περιφερειακό να έρχεται σε συμφωνία με την ομάδα για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα έναν χρόνο.

Στην πλούσια καριέρα του, ο έμπειρος πολίστας έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα με τα σκουφάκια του Ολυμπιακού, Εθνικού και Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ν.Ο.Βουλιαγμένης:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή υδατοσφαίρισης, Μανώλη Μυλωνάκη για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Ο έμπειρος περιφερειακός θα αγωνίζεται με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Μανώλης Μυλωνάκης (γεν. 1985) αποτελεί έναν από τους κορυφαίους περιφερειακούς στην Ευρώπη, ενώ έχει αγωνιστεί σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ελλάδος (2008, 2012, 2016).

Έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα Ελλάδος, 11 Κύπελλα Ελλάδος, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και δύο χάλκινα μετάλλια με την Εθνική ομάδα σε Μόντρεαλ το 2005 και Καζάν το 2015.  Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ν.Ο. Χανίων, στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εθνικό Πειραιώς, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Ολυμπιακό και από το 2020 επέστρεψε στην ομάδα του Λαιμού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x