Πόλο

Δεν άντεξε στην Κροατία ο Ολυμπιακός

Δεν κατάφερε να κοντράρει τη Γιουγκ στην Κροατία ο Ολυμπιακός και με την πρώτη του φετινή ήττα 9-13 για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας πόλο ανδρών κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά στον όμιλο.

Ο Ολυμπιακός έχασε 9-13 από τη Γιουγκ στο Ντουμπρόβνικ για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας πόλο ανδρών, γνώρισε την πρώτη του ήττα στη διοργάνωση και είδε την πρωταθλήτρια Κροατίας να μειώνει στο -1 τη διαφορά της στην κορυφή της βαθμολογίας και τους «ερυθρόλευκους», κάνοντας «θρίλερ» την υπόθεση πρωτιά.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου «πλήρωσε» ουσιαστικά το δεύτερο κακό της οκτάλεπτο, όταν και επέτρεψε στην κροατική ομάδα να κάνει ένα επιμέρους 5-1 και να προηγηθεί με 9-4 στο τέλος της.


Οκτάλεπτα: 4-3, 5-1, 2-3, 2-2

Γιουγκ (Κόμπεσιακ): Πόπαντιτς, Μάντσαν, Φάτοβιτς 3, Λόντσαρ 3, Κρζιτς 1, Γκαρσία 1, Λοζίνα, Μερκούλοβ , Παπαναστασίου 1, Ζουβέλα, Μπένιτς 1, Ομπράντοβιτς 3 , Τζάρακ

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 2, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 2, Ζιβογίνοβιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x