Πόλο

«Διέλυσε» τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Στο «σπίτι» του είναι ΠΑΟΚ! Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 13-7 του Παναθηναϊκού και έφεραν στα ίσα τη σειρά για τις θέσεις 3-4 της Α1 πόλο ανδρών. «Τελικός» το ματς της Δευτέρας στο Ιλίσιο.

Με εμφατικό τρόπο απάντησε ο ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό στα ματς της σειράς για τις θέσεις 3-4 που δίνουν το τελευταίο εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 13-7 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και έφεραν στα ίσα (1-1) τους «μικρούς τελικούς» της Α1 πόλο ανδρών.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη δεύτερη νίκη, που δίνει την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης στο ματς της Δευτέρας (28/4) που θα γίνει στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 4-2, 5-1,3-1

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ., Κόχειλας Ι. 1, Προσινικλής 1, Κόλιανιν 2, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου 1, Κατσουλάκης 1, Χατζηγούλας 1, Σολανάκης 6, Μπεζιλιώτης, Αληχανίδης Β., Αντιβαλίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κόχειλας Ν., Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 1, Αφρουδάκης Γ. 1, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Δ. 2, Τζαβάρας 1, Φώσκολος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x