Πόλο

Έβγαλε το «άχτι» του με Σπαντάου ο Ολυμπιακός

Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός νίκησε τη Σπαντάου στον Πειραιά 11-4 για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας πόλο ανδρών και πήρε την πρώτη του νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 11-4 την αδύναμη Σπαντάου στον Πειραιά για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας πόλο ανδρών και πέτυχε την πρώτη του νίκη στη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ελπίζοντας ακόμα για την πρώτη θέση του γκρουπ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος και με Μουρίκη, Γενηδουνιά προηγήθηκε με 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε σε 2-2 στην ολοκλήρωση του πρώτου οκτάλεπτου.

Με γκολ του Σαουντάντιερ ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 2-3 στο ξεκίνημα του δεύτερου οκταλέπτου. Εκεί, οι «ερυθρόλευκοι» «ανέβασαν» την απόδοσή τους στην άμυνα και με σερί 5-0 προηγήθηκαν 7-4. Με νέο σερί 4-0 από τους Μουρίκη, Φουντούλη, Γούνα και Δερβίση φτάσαμε στο τελικό 11-4.


Οκτάλεπτα: 2-2, 4-1, 2-1, 3-0

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Γούνας 3, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος

Σπαντάου: Μπάκσα, Σαουντάντιερ 1, Γκιελέν, Τσουκ, Νεγκρεάν 1, Γιένγκλινγκ, Στρέλεκς, Ντέντοβιτε 1, Κουέπερς, Ρέιμπελ, Ρέστοβιτς, Πγέσιβατς 1, Πέτερφι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x