Πόλο

Καμμένου: «Δεχθήκαμε γκολ που δεν έπρεπε»

Όλα όσα είπε η ομοσπονδιακή τεχνικός της εθνικής μας ομάδας πόλο γυναικών, Αλεξία Καμμένου, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Αυστραλία και την τετράδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε η προπονήτρια της Εθνικής Ελλάδος, Αλεξία Καμμένου, αμέσως μετά την ήττα με 8-5 από την Αυστραλία και τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από την τετράδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Πόλο Γυναικών. Στην έλλειψη υπομονής στάθηκε η ομοσπονδιακή μας τεχνικός, δείχνοντας την απογοήτευσή της για τον αποκλεισμό, αλλά και την ικανοποίησή της, όσον αφορά την προσπάθεια των παικτριών της, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως «Είχαμε δυστοκία στην επίθεση, δεν είχαμε υπομονή όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Βιαζόμασταν και μας στοίχισε. Δεχθήκαμε κάποια γκολ στην αρχή που δεν έπρεπε να δεχθούμε από εύκολες φάσεις. Να είμαστε ψύχραιμες, δυστυχώς θα παίξουμε πάλι για θέσεις 5-8, θέλαμε πολύ και έχουμε προσπαθήσει πολύ να μπούμε στην τετράδα. Είμασταν σε καλή κατάσταση γενικότερα αλλά σε αυτό το παιχνίδι δεν πήγαμε καλά. Οι αποβολές ήταν λίγες υπέρ μας παρά το σχεδόν αντιαθλητικό παιχνίδι της Αυστραλίας. Όταν αντιδράσαμε, βιαζόμασταν, δεν κάναμε την έξτρα πάσα όπως με την Ιταλία. Στο τέλος δεν μας ήθελε και η μπάλα, δεν βγήκε το γκολ τη κρίσιμη στιγμή, παλεύαμε να ισοφαρίσουμε, δεν τα καταφέραμε. Μας αποσυντόνισε λίγο η πρόκριση της Ιταλίας επί των ΗΠΑ γιατί πλέον ξέραμε πως αν κερδίζαμε, θα προκρινόμασταν από σήμερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό δεν έγινε και τώρα πρέπει να μείνει εκτός τελικού η Αυστραλία γιατί θα είναι ως μη γενόμενη η νίκη της Ιταλίας επί των ΗΠΑ για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια στους Ολυμπιακούς. Εμάς όμως πρέπει να μας νοιάζει να βελτιωθούμε γιατί δεν είναι πως δεν παίξαμε καλά, πως δεν είμαι ευχαριστημένη με την μέχρι τώρα παρουσία μας, αν είχαμε λίγη υπομονή θα μπορούσαμε να μπούμε στην τετράδα. Η διαχείριση τέτοιων παιχνιδιών θέλει εμπειρία, αν δεν παίξεις, δεν νικήσεις, δεν διεκδικήσεις, δεν χάσεις, δεν μαθαίνεις. Όταν πλησιάζουμε στο όνειρο και δεν έχουμε υπομονή, δεν τα καταφέρνουμε. Θα δουλέψουμε να είμαστε καλύτερες στη συνέχεια».

Πλέον, η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει την Ουγγαρία, στη μάχη για τις θέσεις 5 έως 8. Οι Μαγυάροι αποκλείστηκαν και αυτοί από την τετράδα, λυγίζοντας με 9-12 από την Ισπανία, στον τελευταίο εκ των τεσσάρων προημιτελικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x