Πόλο

Άνετη νίκη για την Εθνική πόλο εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επί της Βραζιλίας

Η Εθνική Εφήβων έκανε το δύο στα δύο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με ευρεία νίκη επί της Βραζιλίας.

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Εθνική πόλο Εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα νίκησε άνετα με 20-8 την Βραζιλία όντας καταιγιστική καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Έλληνες διεθνείς να δημιουργούν ασφαλή διαφορά τερμάτων (5-2) κάτι το οποίο τους έδωσε ώθηση και ενόψει της συνέχειας. Η διαφορά ποιότητας ήταν μεγάλη κάτι το οποίο απόδείχθηκε και εντός του αγωνιστικού χώρου με το ημίχρονο να κλείνει στο 12-5.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με την Ελλάδα να φτάνει στα 20 γκολ ενεργητικό χωρίς να μπαίνει «φρένο» σε κανένα σημείο. «Πρώτα βιολιά» στην επίθεση ήταν ο Χρήστος Μπιτσάκος, ο Ανδρέας Αλμύρας και ο Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος με 4 τερματα έκαστος.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 8-20

Οκτάλεπτα: 2-5, 3-7, 2-3, 1-5.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τιάγκο Νασιμέντο): Καγιάτ, Τιμπέριο, Ντομενεγκέτι, Ντίαζ, Φρέιτας 1, Ηκόμεζ 1, Ολιβέιρα, Φελίπε 1, Ρότσα, Ζερμπιέκι 1, Ντε Ολιβέιρα 3, Φερνάντες 1, Σίλβα.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Δαμίγος, Δευτεραίος, Νικολαΐδης, Σάλεχ 2, Αλμύρας 4, Καστρινάκης 3, Μπιτσάκος Χρ. 4, Μπιτσάκος Ανδ. 2, Μυρίλος, Μαθιόπουλος 4, Σπάχιτς 1, Κανδανολέων, Παρτσόγλου.

Διαιτητές: Μίλκοβιτς (Σερβία), Βάλντοου (Νέα Ζηλανδία)

Αύριο Κυριακή (14/8) στις 20:00 η Εθνική αντιμετωπίζει την Αυστραλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x