Πόλο

Πάει για το «3 στα 3» και την πρόκριση στα προημιτελικά η Εθνική πόλο ανδρών

Μετά τις δύο εύκολες νίκες με Κίνα, Βραζιλία, η Εθνική πόλο ανδρών αντιμετωπίζει στο ντέρμπι του ομίλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα τη Γαλλία για τπρωτιά κι απευθείας οκτάδα.

Μετά τις Κίνα και Βραζιλία, η Εθνική πόλο ανδρών αντιμετωπίζει στις 18:00 τη Γαλλία στο ντέρμπι του ομίλου της για την τρίτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Ντόχα και, μετά το «2 στα 2» κόντρα στους προηγούμενους αδύναμους αντιπάλους, χρειάζεται τη νίκη κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο, ώστε να πάρει την πρώτη θέση και να προκριθεί απευθείας στα προημιτελικά, γλιτώνοντας τα χιαστί.

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και δήλωσε για την αποψινή αντίπαλο πως: «Είναι μια ομάδα που έχει ανέβει πολύ τον τελευταίο καιρό. Κοιτάζει όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Γαλλία. Είναι ευκαιρία με έναν πιο δυνατό αντίπαλο να δούμε πού βρισκόμαστε, να έχουμε μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, εμφανίζεται με πολλές προσδοκίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x