Πόλο

Θετικά δείγματα από την Εθνική πόλο στον Βόλο

Παρά τα προβλήματα απουσιών, η Εθνική πόλο ανδρών έδειξε αυτά που ήθελε ο Θόδωρος Βλάχος κόντρα στις ΗΠΑ στο φιλικό των δύο ομάδων στη Νέα Ιωνία του Βόλου, επικρατώντας 16-13.

Η Εθνική πόλο ανδρών νίκησε 16-13 τις ΗΠΑ στο Κολυμβητήριο «Βασίλης Πολύμερος» της Νέας Ιωνίας του Βόλου σε φιλικό ματς προετοιμασίας και έδειξε θετικό πρόσημο για τις μεγάλες διοργανώσεις των επόμενων μηνών.

Η Εθνική παρατάχθηκε με δώδεκα παίκτες στη σύνθεσή της, λόγω ασθενειών, και ανάμεσά τους ήταν οι νεαροί Δημήτρης Δήμου και Νίκος Γκίλλας στο ντεμπούτο τους με το μεγάλο εθνόσημο. Ο ομοσπονδιακός δοκίμασε συστήματα και είδε την ψυχολογία της ομάδας να ανεβαίνει.

Ανοιχτό και ελεύθερο παιχνίδι έγινε στο «Βασίλης Πολύμερος». Η Ελλάδα ήταν πολύ καλή στον παίκτη παραπάνω, αλλά δέχτηκε και αρκετά γκολ στον παίκτη λιγότερο. Ο Αργυρόπουλος-Κανακάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρώτο και ο Φουντούλης ανέλαβε δράση στο δεύτερο.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, ενώ η Εθνική ξέφυγε και με +2. Οι Αμερικανοί ισοφάρισαν για τελευταία φορά στο 9-9 στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου και, στη συνέχεια, η Ελλάδα βρήκε περισσότερες λύσεις, σταμάτησε τα επιθετικά ατού των Αμερικανών και πήρε τη νίκη.

Η Ελλάδα είχε 6/10 π.π., 2/2 πέναλτι, 6 περιφέρεια (1 6μ.), 1 κόντρα, 1 φουνταριστό.
Οι ΗΠΑ είχαν 7/12 π.π., 4 περιφέρεια, 2 φουνταριστό.


Οκτάλεπτα: 3-2, 4-5, 5-3, 4-3

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης, Φουντούλης 5, Παπαναστασίου 3, Γκίλλας, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 5, Γούβης, Νικολαΐδης 1, Αλαφραγκής, Δήμου

ΗΠΑ (Ντέγιαν Ουντόβισιτς): Τέρνερ, Ντάνσταντ 1, Βάβιτς, Φάρμερ, Ντάουμπε, Λανγκιέβιτς, Χάλοκ 4, Γούντχεντ 2, Μπόουεν 3, Στίβενσον 2, Έρχαρντ, Ίρβινγκ 1, Χόλαντ, Γκρόουελ, Άμπρασμσον

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x