Πόλο

Εκτός τελικού του Ευρωπαϊκού η Εθνική πόλο νεανίδων

Δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική πόλο νεανίδων, αφού έχασε από την Ισπανία στον ημιτελικό της διοργάνωσης 5-9 και πλέον θα διεκδικήσει την τρίτη θέση.

Η Εθνική πόλο νεανίδων έχασε 5-9 από την Ισπανία στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τουρκίας κι έμεινε εκτός του τελικού της διοργάνωσης, οπότε το Σάββατο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα διεκδικήσει την τρίτη θέση κόντρα σε μια εκ των Ουγγαρίας ή Ιταλίας.

Η Κοβάτσεβιτς μείωσε 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά η Ελλάδα «κυνηγούσε» στο σκορ. Η Πιοβάν πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με δυο τέρματα μείωσε σε 5-3.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η Κοβάτσεβιτς μείωσε 5-4, αλλά οι Ισπανίδες αύξησαν τη διαφορά στο +3. Μέχρι τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου, η Ελλάδα έχασε δύο ευκαιρίες με παίκτρια παραπάνω. Η Παπαδοπούλου μείωσε σε 7-5, η Ροντρίγκεθ στην παραπάνω έκανε το 8-5, νέα απώλεια με παίκτρια παραπάνω κι η Τεμπράνο έγραψε το τελικό 9-5, 3’:05’’ από τη λήξη.


Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 1-2, 1-2

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη, Κοβάτσεβιτς 2, Φουράκη, Δρακωτού, Πιοβάν 2, Κανελλοπούλου, Μπέτα, Παπαδοπούλου 1, Κρασσά, Κλαψιανού, Καραμπέτσου, Τσιάρα

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κλαβέρια Μουρίγιο 3, Πεναλβέρ 3, Τεμπράνο 1, Αλμέντα 1, Ροντρίγκεθ 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x