Πόλο

Ισόπαλη πρεμιέρα για την Εθνική πόλο γυναικών

Σε ένα συναρπαστικό ματς, η Εθνική πόλο γυναικών ήρθε ισόπαλη 10-10 με την Ιταλία στην πρεμιέρα του τουρνουά της Σαρδηνίας, στο οποίο συμμετέχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η Εθνική πόλο γυναικών ήρθε ισόπαλη 10-10 με την «οικοδέσποινα» Ιταλία στην πρεμιέρα του τουρνουά της Σαρδηνίας που φιλοξενείται στο Σάσαρι και έδειξε κάποια από τα στοιχεία που επιθυμούσε η Αλεξία Καμμένου, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου στο τέλος του μήνα.

Σε έναν πολύ δυνατό αγώνα με εναλλαγές στο σκορ και με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλές δοκιμές, η Εθνική βρέθηκε να προηγείται και με 5-2 στο ημίχρονο. Οι Ιταλίδες έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν 7-5 και 8-6, η Ελλάδα ξαναπέρασε μπροστά 9-8, η Ιταλία έφτασε στο 10-9 και τελικά η Μυριοκεφαλιτάκη ισοφάρισε στο τελικό 10-10, 1.25 πριν από το φινάλε.


Οκτάλεπτα: 2-4, 0-1, 5-1, 3-4.

ΙΤΑΛΙΑ: Κοντορέλι, Ταμπάνι 1, Ντι Κλαούντιο, Αβένιο 1, Τσεργκόλ 1, Μπεττίνιο, Πικότζι 1, Μπιανκόνι 3, Παλμιέρι 1, Μαρλέτα 2, Κοτσιέρρε, Βιακάβα, Μπαντσέλλι, Κορντοβάνι, Ρεπέττο

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη, Πλευρίτου Μ. 1, Ξενάκη, Νίνου 2, Πάτρα, Αγγελίδη, Πλευρίτου Β., Γιαννοπούλου 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σωτηρέλη, Τσιμάρα, Φουντωτού 1


Την Πέμπτη στις 19:30, η Εθνική αντιμετωπίζει την Ουγγαρία για τη δεύτερη αγωνιστική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x