Πόλο

Αρχή με σπουδαία νίκη για την Εθνική πόλο στο Σάσαρι

Η Εθνική πόλο ανδρών νίκησε 9-8 την «οικοδέσποινα» Ιταλία στην πρεμιέρα του τουρνουά του Σάσαρι και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια διάκρισης στη διοργάνωση της Σαρδηνίας.

Η Εθνική πόλο ανδρών νίκησε την πανίσχυρη Ιταλία 9-8 στην πρεμιέρα του τουρνουά του Σάσαρι και σημείωσε μια σπουδαία επιτυχία επί της προτελευταίας παγκόσμιας πρωταθλήτριας μέσα στην έδρα της, δείχνοντας αυτά που ήθελε ο Θοδωρής Βλάχος, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Σπλιτ.

Σ' έναν δυνατό αγώνα με ανατροπές, οι διεθνείς μας ξεκίνησαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν 5-2, αλλά οι Ιταλοί «γύρισαν» το ματς και προηγήθηκαν 7-6 στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου. Η Ελλάδα, όμως, ανέκτησε τα «ηνία» με την καλή της άμυνα και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, φτάνοντας στη νίκη.


Οκτάλεπτα: 2-4, 2-1, 3-3, 1-1

ΙΤΑΛΙΑ (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούγκο, Ντι Φούλβιο 1, Αλεσιάνι 1, Ιόκι, Φοντέλι 3, Φερρέρο, Ρεντζούτο 1, Κασία, Ρόσι, Μπρούνι 1, Κοντέμι, Ντόλτσε 1, Μασάρο

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης 3, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αλαφραγκής, Γκίλαλς 1, Κάκαρης 1, Σολανάκης, Βλαχόπουλος, Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Καλογερόπουλος


Στον άλλο αγώνα της πρεμιέρας: Σερβία - Κροατία 9-7

Την Τρίτη στις 19:30, η Εθνική αντιμετωπίζει τη "χρυσή" Ολυμπιονίκη, Σερβία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x