Πόλο

«Ξέσπασε» στο Καζακστάν και παίζει με τη Ρωσία η Εθνική πόλο γυναικών

Με πλήρη επιτέλους σύνθεση, η Εθνική πόλο γυναικών διέλυσε το Καζακστάν 25-11 στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων της τελικής φάσης του World League και ετοιμάζεται για τα προημιτελικά.

Η Εθνική πόλο γυναικών «έπνιξε» το Καζακστάν 25-11 στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων της τελικής φάσης του World League και πήρε την πρώτη της νίκη, παίζοντας την Πέμπτη με τη Ρωσία στον προημιτελικό για την είσοδο στην τετράδα.

Απόλυτη κυρίαρχος ήταν η Εθνική από την αρχή μέχρι το τέλος και ήταν καταπληκτική σε άμυνα και επίθεση.

Πολύ ορεξάτη επανήλθε η Νικόλ Ελευθεριάδου με 6 γκολ, ενώ η MVP Ελευθερία Πλευρίτου σημείωσε άλλα τόσα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Καλή ήταν και η επανακάμπτουσα Μυριοκεφαλιτάκη με 4 γκολ.


Οκτάλεπτα: 2-8, 1-5, 3-7, 5-5

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (Μάρατ Ναουρασμπέκοφ): Ζαρντιμπάγεβα, Ποτσίνοκ 3, Γκολούκοβα, Τούροβα 3, Γερέμινα, Ρόγκα 1, Νουβίκοβα 1, Μουράβιεβα 2, Σακοβάλοβα, Κριτάνκοβα 1, Ανοσόβα, Μουρατάλιεβα, Κολεσνιτσένκο

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Τριχά 1, Ελευθεριάδου 6, Πλευρίτου Μ. 1, Ξενάκη 3, Νίνου 2, Πάτρα, Σιούτη, Πλευρίτου Β. 2, Πλευρίτου Ελ. 6, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σωτηρέλη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x