Πόλο

Δεν άντεξε κόντρα στην Κροατία η Εθνική πόλο

Μετά από ένα δραματικό αγώνα, η Εθνική πόλο ανδρών έχασε από την Κροατία 11-12 στον Πειραιά στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του World League.

Η Εθνική πόλο ανδρών έχασε 11-12 από την Κροατία στο «Πέτρος Καπαγέροφ» στην πρεμιέρα των προκριματικών του World League και ξεκίνησε με το «αριστερό» την προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και κόντρα σε μια από τις κορυφαίες δυνάμεις της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης.

Η Εθνική δεν είχε στον πάγκο της τον Θοδωρή Βλάχο και την ομάδα κοουτσάρισαν ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, με τη συμβολή του Ηλία Μαχαίρα. Η αποστολή παρουσιάστηκε χωρίς τους Μουρίκη, Κολόμβο και χωρίς τους άρρωστους Γενηδουνιά, Γκιουβέτση.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε τον έλεγχο μέχρι τα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου, παρά το γεγονός ότι ήταν κακός στον παίκτη παραπάνω, ενώ δέχτηκε πολλά γκολ στον παίκτη λιγότερο. Στη συνέχεια, το 7-5 έγινε 8-7 υπέρ των Κροατών στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου και το 9-9, 9-12 1’.58’’ πριν τη λήξη.

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιόζιπ Βρίλιτς.


Οκτάλεπτα: 4-3, 2-2, 1-3, 4-4

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης, Ηλίας Μαχαίρας): Ζερδεβάς, Καλογερόπουλος, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 4, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 1, Σολανάκης 1, Κάκαρης 1, Αλαφραγκής, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ίβιτσα Τούτσακ): Μπίγιατς, Μιλάκοβιτς, Φάτοβιτς 1, Κράπιτς, Ζόβιτς 1, Μπούκιτς 1, Βουκίτσενιτς 2, Ζούβελα, Μπούριτς 1, Βρίλιτς 2, Μπένιτς 2, Μπάσιτς 2, Μάρτσελιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x