Πόλο

Ξεμπέρδεψε με Κροατία και τώρα... Ισραήλ για την Εθνική γυναικών!

Η Εθνική πόλο γυναικών διέλυσε με 24-4 την Κροατία σε ματς... προετοιμασία για τα νοκ άουτ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ακολουθούν. Με Ισραήλ στα προημιτελικά.

Η Εθνική πόλο γυναικών επιβλήθηκε 24-4 της Κροατίας και πέρασε επιτυχώς από τον όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Σπλιτ.

Η «γαλανόλευκη» ήταν σαρωτική απέναντι στην αδύναμη οικοδέσποινα της διοργάνωσης και στρέφει αμέσως την προσοχή της στο χιαστί ματς που ακολουθεί.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ για τα προημιτελικά τη Δευτέρα (5/9) στις 18:30, στη μάχη για μια θέση στην τετράδα. Οι Ισραηλινές τερμάτισαν στην τρίτη θέση του τρίτου ομίλου, ενώ στο σημερινό παιχνίδι επιβλήθηκαν 15-4 της Σερβίας.

Ανησυχία έχει προκληθεί στο ελληνικό σύνολο, καθώς η Μαργαρίτα Πλευρίτου αποχώρησε λίγο πριν το τέλος του ματς λόγω τραυματισμού. Σύντομα αναμένονται λεπτομέρειες για την κατάστασή της.

Η Αλεξία Καμμένου είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις της παίκτριες. Μάλιστα, όλες βρήκαν δίχτυα, εκτός από τις δύο τερματοφύλακες. Πρώτη σκόρερ ήταν η Ξενάκη με τέσσερα γκολ.





Τα οκτάλεπτα: 9-2, 5-2, 5-0, 5-0

Ελλάδα (Καμμένου): Σταματοπούλου, Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελληνιάδη 2, Πλευρίτου Μ. 2, Ξενάκη 4, Νίνου 3, Πάτρα 1, Σιούτη 2, Τριχά 1, Σάντα 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σωτηρέλλη.

Κροατία (Κούνατς): Ράτκοβιτς, Μιλίκοβιτς, Ντέσνιτσα, Μπούτιτς Γ, Μπούτιτς Μ, Σκέλιν 1, Μπρνέτις 2, Ετέροβιτς, Ρόζιτς, Μπούτιτς Ι. 1, Μπάρισιτς, Μπούτιτς, Μάριτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x