Πόλο

Όλα για όλα για την πρωτιά η Εθνική Ανδρών!

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα την οικοδέσποινα Κροατία, στη μάχη που θα κρίνει την πρωτιά του δεύτερου ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που γίνεται στο Σπλιτ.

Μεγάλη μάχη για την πρωτιά του ομίλου θα δώσει η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών απέναντι στην οικοδέσποινα της διοργάνωσης, Κροατία, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Σπλιτ.

Οι δύο ομάδες θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στις 21:30 (μετάδοση από ΕΡΤ3) με τη νικήτρια να προκρίνεται ως πρώτη στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι Κροάτες είναι αυτοί που έχουν το πάνω χέρι για την πρωτιά, ωστόσο η «γαλανόλευκη» είναι και πάλι κερδισμένη, αφού με τον βαθμό θα κρατήσει τη δεύτερη θέση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Γαλλία-Μάλτα.

Σε περίπτωση που η Ελλάδα χάσει από την Κροατία και η Γαλλία νικήσει τη Μάλτα, η μεταξύ τους ισοπαλία θα λυθεί από τη διαφορά τερμάτων, στην οποία η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου αυτή τη στιγμή έχει το πάνω χέρι.

Όπως και να έχει, οι τρεις πρώτες ομάδες θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Η πρώτη του ομίλου θα προκριθεί απευθείας στα προημιτελικά. Οι δύο επόμενες θα περάσουν από έναν έξτρα γύρο, στον οποίο διασταυρώνονται με ομάδες του τέταρτου ομίλου, συγκεκριμένα ο δεύτερος κάθε ομίλου αντιμετωπίζει τον τρίτο του άλλου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Β' ομίλου:
Μάλτα-Γαλλία (16:30)
Ελλάδα-Κροατία (21:30)

Η βαθμολογία του Β' ομίλου:
1. Κροατία 6
2. Ελλάδα 4
3. Γαλλία 1
4. Μάλτα 0

Το πρόγραμμα του τέταρτου ομίλου:
Ουγγαρία-Ισραήλ (10:00)
Σερβία-Σλοβακία (13:00)

Η βαθμολογία του τέταρτου ομίλου:
1. Ουγγαρία 6
2. Σερβία 3
3. Ισραήλ 3
4. Σλοβακία 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x