Πόλο

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Εθνική πόλο κορασίδων

Έστω και με δραματικό τρόπο, η Εθνική πόλο κορασίδων νίκησε 12-11 την Ουγγαρία και προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Ζάγκρεμπ.

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Ζάγκρεμπ προκρίθηκε η Εθνική πόλο κορασίδων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε την Ουγγαρία 12-11 σε έναν δραματικό ημιτελικό και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ισπανίας ή Ιταλίας για την κατάκτηση του τροπαίου.

Πρώτη σκόρερ με 6 τέρματα ήταν η Νεφέλη Κρασσά (4/4 πέναλτι), καταπληκτική κάτω από τα δοκάρια η Φαίδρα-Χριστίνα Λουπάκη, η οποία απέκρουσε και το τελευταίο σουτ της Ουγγαρίας.

Με τα γκολ των Μπιτσάκου, Κρασσά, έγινε το 11-9, μείωσε η Ναγκικερέκι-Κερέκες σε 11-10, όμως η αρχηγός έκανε το 12-10 και χάρισε ουσιαστικά τη νίκη.


Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-3, 4-2, 3-2

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Τσόκας): Σαλέχ – Γανίμη, Κεπενού, Μούζη, Μπίκου, Κουνδουράκη, Σταυρίδου, Καραγιάννη 2, Κρασσά 6, Βάλβη, Μπιτσάκου 1, Ντούλη 3, Χέλμη, Λουπάκη

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Μίκολα, Κις 1, Ναγκικερέκι-Κερέκες 1, Έρντελι, Πέτερ 1, Ζάκαϊ, Ντιμίτροβικς, Κένεζ 2, Κέζτελι 4, Αλάκζα, Χετζλ 2, Παγιάν, Χόρβατ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x