Πόλο

Τσουνάμι στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο η Εθνική γυναικών, 28-1 την Ταϊλάνδη!

Αγριεμένη μπήκε στην πρεμιέρα των ομίλων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος η Εθνική πόλο γυναικών, η οποία διέλυσε με σκορ 28-1 την Ταϊλάνδη και έδειξε τα δόντια της ενόψει του «τελικού» με την Ισπανία!

Μπήκε… αγριεμένη η Εθνική πόλο γυναικών στους ομίλους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος!

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου διέλυσε με σκορ 28-1 την αδύναμη Ταϊλάνδη, σε ένα ματς, φυσικά, για το οποίο δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική, καθώς η πρωτάρα αντίπαλός της είχε παίκτριες 13 και 15 ετών στο ρόστερ της.

Η Ελλάδα ήταν καταιγιστική και διατήρησε χωρίς κανένα πρόβλημα τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, όπως μαρτυρά και το σκορ. Μάλιστα, σκόραραν όλες οι παίκτριες, που είχε στη σύνθεσή της η Εθνική, πλην των τερματοφυλάκων!

Επόμενος αντίπαλος για την Ελλάδα είναι η Ισπανία, την Τετάρτη 22/6, σε ένα παιχνίδι, που θα κρίνει την πρωτιά και το απευθείας εισιτήριο για τα προημιτελικά.



Τα οκτάλεπτα: 7-0, 9-0, 5-0, 7-1

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη 5, Νίνου 2, Πάτρα 1, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σωτηρέλη.

Ταϊλάνδη (Νατάλια Ρουστάμοβα): Μουκσούνγκ, Κβαντονγκντανάρε, Ροτσανάρου, Νίλκλαντ, Κάμα, Πουενγκπονγκσακούλ, Πουάνγκτονγκ 1, Κουνπρατούμ, Ρουεανγκσαπαϊσάν, Ι.Τουρόν, Γ.Τουρόν, Ροντγουαταναντισακούλ, Αρσαγιούθ.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x