Πόλο

«Έπνιξε» τη Βουλιαγμένη και έκλεισε θέση στον τελικό ο Ολυμπιακός!

Χάρη στην εξαιρετική του άμυνα, ο Ολυμπιακός δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα από τη Βουλιαγμένη, την οποία νίκησε 9-4 και έτσι προκρίθηκε στον τελικό του Final Four του Κυπέλλου πόλο Ανδρών.

Με «όπλο» την πολύ καλή του άμυνα, ο Ολυμπιακός νίκησε 9-4 τη Βουλιαγμένη και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Final Four του Κυπέλλου πόλο Ανδρών, που γίνεται στη Χίο. Ενδεικτικό της όρεξης που είχε το σύνολο του Βλάχου ήταν το γεγονός ότι οι αντίπαλοί του δεν σκόραραν σε καμία από τις εννιά φορές που έπαιξαν με παίκτη παραπάνω (0/9)!

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το προβάδισμα από το πρώτο οκτάλεπτο (3-2) και επιτρέποντας μόλις δύο γκολ στην ομάδα των νοτίων προαστίων στα επόμενα τρία, έφτασαν στη νίκη-πρόκριση. Ο άλλος ημιτελικός είναι μεταξύ της Γλυφάδας και του Πανιωνίου.

Από δύο τέρματα είχαν οι Μυλωνάκης, Φουντούλης και Μουρίκης για τους Πειραιώτες, με τους Γενηδουνιά, Γούνα και Αργυρόπουλο να είχαν από ένα. Από την ομάδα του Λούδη δύο γκολ είχε ο Καπότσης και από ένα οι Ποντικέας και Σολανάκης.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 0-2, 1-1, 1-3

Βουλιαγμένη (Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης, Καπετανάκης, Ποντικέας 1, Καπότσης 2, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 1, Κουρούβανης.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Γούνας 1, Αργυρόπουλος 1, Γαλανόπουλος, Πρέκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x