Πόλο

Η Εθνική πόλο ανδρών μπαίνει στη μάχη του Ευρωπαϊκού με στόχο ένα ακόμα βάθρο!

Η Εθνική πόλο ανδρών αρχίζει την προσπάθειά της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχοντας μοναδικό στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Με φόρα από τις πρόσφατες επιτυχίες, η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών μπαίνει σήμερα (Δευτέρα 29/8) στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η χάλκινη πρωταθλήτρια κόσμου και ασημένια Ολυμπιονίκης θέλει να πανηγυρίσει μια ακόμα επιτυχία, που θα επιβεβαιώσει ξανά πως η θέση της είναι στους κορυφαίους της Ευρώπης.

Η διαδρομή της στη διοργάνωση ξεκινάει σήμερα απέναντι στη Γαλλία στις 20:00, με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ταξίδεψε με δύο ηχηρές απουσίες στο Σπλιτ, καθώς έμειναν εκτός οι τραυματίες Γιάννης Φουντούλης και Μανώλης Ζερδεβάς. Ο δεύτερος τερματοφύλακας που προστέθηκε στην αποστολή είναι ο Κώστας Λιμαράκης, ενώ νέα πρόσωπα αποτελούν οι Νίκος Κοπελιάδης, Νίκος Γκίλλας, Μανώλης Σολανάκης, Κώστας Γκιουβέτσης και Γιάννης Αλαφραγκής.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Άγγελος Βλαχόπουλος και Δημήτρης Νικολαΐδης.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο του Ευρωπαϊκού, με Κροατία, Γαλλία και Μάλτα. Επόμενος αντίπαλος είναι η Μάλτα, την Τετάρτη 31/8 στις 11:30, ενώ την Παρασκευή 2/9 στις 21:30 θα δώσει το δυσκολότερο ματς του ομίλου απέναντι στους Κροάτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x