Πόλο

Η Μυριοκεφαλιτάκη MVP του προημιτελικού της Εθνικής με την Αυστραλία

MVP του αγώνα με την Αυστραλία η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, χάρη στο καθοριστικό της γκολ που οδήγησε την Εθνική στους «4» του Παγκοσμίου Υγρού Στίβου.

Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη αναδείχθηκε η απόλυτη πρωταγωνίστρια της Εθνικής πόλο. Με κορυφαία εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, αλλά κυρίως με το «χρυσό» γκολ απέναντι στην Αυστραλία, η 24χρονη κατέκτησε τον τίτλο της MVP του αγώνα.

Ένα γκολ που έκανε το 8-7 για τη «γαλανόλευκη» και την έστειλε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου. Συγκινημένη, ξέσπασε σε κλάματα, γνωρίζοντας πως το παιχνίδι αυτό θα μείνει χαραγμένο στην ιστορία και στο προσωπικό της αθλητικό ταξίδι.

Δείτε το γκολ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x