Πόλο

Εθνική πόλο ανδρών: Πάτησαν Ελλάδα οι χάλκινοι παγκόσμιοι πρωταθλητές

Η Εθνική Ελλάδος έφυγε από τη Σιγκαπούρη με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της και προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος ως θριαμβεύτρια.

Η Ελλαδάρα έκανε πάρτι στον μικρό τελικό διαλύοντας την Σερβία με 16-7 και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο ανδρών.

Με αυτό το μετάλλιο η Ελλάδα έφτασε τα συνολικά 23 μετάλλια στα παγκόσμια πρωταθλήματα, αποδεικνύοντας ότι όντως η Εθνική πόλο είναι η… επίσημη αγαπημένη.

Ο Θοδωρής Βλάχος και τα παιδιά του επέστρεψαν πίσω στην Ελλάδα γεμάτοι χαμόγελα και με τα χάλκινα μετάλλια υψωμένα ψηλά με άφθονη περηφάνια και καμάρι.

Εθνική: Πάτησαν Ελλάδα οι χάλκινοι παγκόσμιοι πρωταθλητές

Εθνική: Πάτησαν Ελλάδα οι χάλκινοι παγκόσμιοι πρωταθλητές

Εθνική: Πάτησαν Ελλάδα οι χάλκινοι παγκόσμιοι πρωταθλητές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x