Πόλο

«Βούλιαξε» τη Γαλλία η Εθνική πόλο Γυναικών στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου!

Η Εθνική Πόλο Γυναικών έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Γαλλία νικώντας με 11-6 στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα.

Με… φόρα από το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπήκε η Εθνική πόλο Γυναικών στο Παγκόσμιο της Ντόχα. Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες στην πρεμιέρα της για τον δεύτερο όμιλο νικώντας με 11-6 τη Γαλλία του Τεό Λοράντου.

Η ελληνική ομάδα, που έχει ήδη προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε τον απόλυτο έλεγχο από το ξεκίνημα (3-0), ενώ με το 4-2 στο τρίτο οκτάλεπτο τής χάρισε αέρα έξι τερμάτων και έκρινε τον αγώνα.

Η Ελευθερία Πλευρίτου πέτυχε τρία γκολ, δύο είχαν η Βασιλική Πλευρίτου και η Ειρήνη Νίνου, ενώ από ένα είχαν η Έλενα Ξενάκη, η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, η Ελένη Ελληνιάδη και η Νικόλ Ελευθεριάδου.

Επόμενη παιχνίδι για την Εθνική Γυναικών είναι αυτό της Τρίτης (18:00) απέναντι στην πολύ δυνατή Ισπανία, που θα κρίνει λογικά και την πρωτιά του ομίλου, ενώ την Τετάρτη (19:30) θα γίνει ο αγώνας με την Κίνα.

Οι πρώτες ομάδες των ομίλων προκρίνονται απευθείας στα προημιτελικά, ενώ οι δεύτερες και τρίτες δίνουν έναν επιπλέον γύρο. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Ισπανία διέλυσε με 18-5 την Κίνα.

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 4-2, 0-1.

Εθνική πόλο Γυναικών: Ελλάδα-Γαλλία 11-6

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x