Πόλο

Ο Εθνικός πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ και την έπιασε στην τρίτη θέση!

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι ο Εθνικός Πειραιώς επικράτησε 7-6 της ΑΕΚ, πιάνοντας την «Ένωση» στην τρίτη θέση και τους 18 πόντους.

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, ο Εθνικός Πειραιώς επικράτησε 7-6 της ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών!

Μια νίκη που πέραν της μεγάλης ψυχολογικής ώθησης, έδωσε και τη δυνατότητα στην ομάδα του Φάνη Κουντουδιού να πανηγυρίσει το έκτο τρίποντο της σεζόν και να πιάσει την «Ένωση» στην τρίτη θέση και τους 18 βαθμούς!

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο οκτάλεπτο (3-3), ο Εθνικός βελτιώθηκε στην άμυνα, βρήκε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι με αποτέλεσμα να προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά στα μέσα του τελευταίου οκταλέπτου (7-5) με την ΑΕΚ να μειώνει απλώς στο τελικό σκορ.

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 2-1, 0-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς, Βαλιανάτος, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης 2, Μπεριστιάνος 2, Χαραλαμπόπουλος, Γκάτσος, Δροσόπουλος, Κόχειλας 1, Καραμπάτης.
ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας, Κριγιέστορατς 2, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός 2, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος 1, Μανιουδάκης, Κατσινούλας, Ζώρζος.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής:
ΑΝΟ Γλυφάδας-Παλαιό Φάληρο 11-3
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 7-8
Περιστέρι-Πανιώνιος 7-8
Χανιά-Βουλιαγμένη 9-18
ΠΑΟΚ-Άρης 19-11
ΝΟ Χίου-Παναθηναϊκός 7-8
Βόλος-Υδραϊκός 7-16
Εθνικός-ΑΕΚ 7-6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x