Πόλο

Πρώτος και αήττητος ο Εθνικός, νίκησε και την Έγκερ

Ο Εθνικός νίκησε με 12-11 την Έγκερ και κατέλαβε αήττητος την πρώτη θέση στον Α’ Όμιλο του Euro Cup Γυναικών.

Έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στα προημιτελικά, ο Εθνικός έβαλε το θαυμαστικό στην πορεία του στον Α' Όμιλο του Euro Cup Γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 12-11 της ουγγρικής Έγκερ και κατέλαβε αήττητος την πρώτη θέση, μέσα σε αποθέωση στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά. Στην επόμενη φάση, προκρίθηκε και η Εγκερ, που κατετάγη στην δεύτερη θέση.

Το γκολ που έκρινε το ντέρμπι κορυφής σημείωσε η Σαρλίζ Αντριους 4:37 πριν από την λήξη της αναμέτρησης. Νωρίτερα και συγκεκριμένα, 5:29 πριν από το τέλος του αγώνα, η Φοίβη Χατζηκυριακάκη είχε ισοφαρίσει σε 11-11. Στην διάρκεια του αγώνα, η ελληνική ομάδα, βρέθηκε ακόμη και με τρία γκολ πίσω στο σκορ (5-2), αλλά με αντεπίθεση διαρκείας έφθασε στην νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 4-4, 3-2

Εθνικός (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου, Κοντονή 3, Κατσιμπρή, Χατζηκυριακάκη 3, Μπενέκου Αλκ., Ρακιντζή, Κανετίδου 2, Μπενέκου Ιόλη, Άντριους 2, Μπεκρή.

Έγκερ: Κις, Γιάνκσο, Μπόρσι, Πάρκες 2, Μόλναρ, Κατόνα 1, Σ.Ζίλαγκι, Τζίγκανι, Κέκεσι, Μπόντι, Ζέλακ 4, Ντ. Ζίλαγκι 4, Ντούλιτς.

Διαιτητές: Φεράρι (Ιταλία), Καμπάνιας (Κροατία)

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι του ομίλου, η γαλλική Ολιμπίκ Νις συνέτριψε με 16-4 την Σιρένς από την Μάλτα.

Η βαθμολογία:
1. Εθνικός 9 βαθμοί
2. Εγκερ 6
3. Ολιμπίκ Νις 3
4. Σιρένς 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x