Πόλο

Έσπασε την έδρα του Εθνικού ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έκανε το μπρέικ στη σειρά αγώνων για τις θέσεις 5-8 της Α1 πόλο ανδρών, περνώντας με 9-8 από την έδρα του Εθνικού Πειραιά.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 9-8 του Εθνικού στον Πειραιά και έκανε το μπρέικ στις θέσεις για τις θέσεις 5-8 της Α1 πόλο ανδρών.

Ο «δικέφαλος του βορρά» πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στις μάχες για τις θέσεις 5-6 και θέλει μια ακόμα νίκη στο ματς της Δευτέρας (16/5 - 14:30) στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι Πειραιώτες θέλουν να απαντήσουν με μπρέικ, για να στείλουν τη σειρά σε τρίτο ματς (Τετάρτη 18/5, 18:00) στον Πειραιά.

Κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Σγουρίδης, ο οποίος πέτυχε συνολικά τρία τέρματα, με το τελευταίο από αυτά να είναι και το νικητήριο 1:26 πριν τη λήξη.

Οκτάλεπτα: 0-1, 3-2, 4-4, 1-2.

Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος 1, Τεσάνοβιτς, Βαλιανάτος 2, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας 2, Δερμιτζάκης 2, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος, Γκάτσος, Δροσόπουλος, Κόχειλας, Καραμπάτης.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 2, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 1, Σγουρίδης 3, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης, Καραντζάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x