Πόλο

Ανανέωσε με αδερφές Μπενέκου, Σωτηρέλη ο Εθνικός

Με τρεις σπουδαίες ανανεώσεις άρχισε την ενίσχυσή του ο Εθνικός στην προσπάθεια να διακριθεί σε όλες τις διοργανώσεις πόλο γυναικών που θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν.

Στον Εθνικό θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν Άλκηστις Μπενέκου, Ιόλη Μπενέκου κι Ελένη Σωτηρέλη. Οι «κυανόλευκες» ανακοίνωσαν την Τετάρτη την ανανέωση της συνεργασίας τους με τις τρεις διεθνείς Ελληνίδες σούπερ σταρ του ρόστερ τους γα τον επόμενο χρόνο, ώστε να τους βοηθήσουν να διακριθούν σε εγχώριες κι ευρωπαϊκές διοργανώσεις πόλο γυναικών και την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση για τις αδερφές Μπενέκου:

«Για τρίτη διαδοχική σεζόν, οι Άλκηστις Μπενέκου και Ιόλη Μπενέκου θα συνεχίσουν να φορούν το κυανόλευκο σκουφάκι, αποτελώντας σημαντικό κομμάτι στην άμυνα και την επίθεση για τον Εθνικό Πειραιά και τον Στέφανο Λέανδρο, "δίνοντας τα χέρια" με τους διοικητικούς υπεύθυνους του τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024!

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών με χαρά ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους με τις αθλήτριες Άλκηστη Μπενέκου και Ιόλη Μπενέκου για ακόμη μια αγωνιστική σεζόν!

Μετρώντας πλέον τρία διαδοχικά χρόνια στις τάξεις των ‘κυανόλευκων’ κι, έχοντας συμβάλει τα μέγιστα στην πορεία του Εθνικού Πειραιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του LEN Trophy του 2022 και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών προ λίγων εβδομάδων, οι αδελφές Μπενέκου θα συνεχίσουν να φορούν τα σκουφάκια με το 8 και 11 αντίστοιχα, στοχεύοντας ακόμη ψηλότερα τη νέα χρονιά!

Η "στυλοβάτης" της κυανόλευκης επίθεσης στα 2 μέτρα κι η σταθερά αποτελεσματική στην άμυνα αποτελούν πλέον σημαντικά "κομμάτια" του Εθνικού Πειραιά κι ‘εργαλεία’ για τον Στέφανο Λέανδρο, συμφωνώντας με τους διοικητικούς υπεύθυνους του τμήματος για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο κι αποτελώντας το πρώτο βήμα ανανεώσεων στη γυναικεία ομάδα, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν.

Άλκηστις κι Ιόλη, συνεχίζουμε…».

Η ανακοίνωση για τη Σωτηρέλη:

«Συνεχίζει στα «κυανόλευκα» για έκτη διαδοχική σεζόν η αρχηγός, Ελένη Σωτηρέλη.
Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αρχηγό, Ελένη Σωτηρέλη.

Η διεθνής τερματοφύλακας συνεχίζει με το κυανόλευκο σκουφάκι για έκτη διαδοχική χρονιά και θα υπερασπίζεται την εστία του Εθνικού Πειραιά στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στο LEN Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Γεννημένη στις 14/4/1998 η Ελένη Σωτηρέλη ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή κι, εν συνεχεία, ήρθε στην Αθήνα για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ ακολούθησε το επιτυχημένο πέρασμά της για δύο σεζόν από το ιταλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Κοζέντσα και της Μεσίνα.

Μετέπειτα, η Ελένη Σωτηρέλη ήρθε στον Εθνικό Πειραιά και πλέον αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Ομίλου, συνεχίζοντας στα «κυανόλευκα», παρά τις πολλές "κρούσεις" που δέχτηκε.

Με την Εθνική ομάδα, η Ελένη Σωτηρέλη έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες με μετάλλια στις μικρές Εθνικές, ενώ το καλοκαίρι του 2022 αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια Ευρώπης με την Εθνική ομάδα γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ.

Ελένη, συνεχίζουμε μαζί».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x