Πόλο

Με 4 ελληνικές ομάδες οι «16» της Ευρωλίγκας γυναικών!

Βουλιαγμένη, Εθνικός και ΑΝΟΓ σφράγισαν την πρόκρισή τους στους «16» της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών και, μαζί με τον Ολυμπιακό, συμπληρώνουν την ελληνική τετράδα στη διοργάνωση.

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό πόλο!

Μετά τον Ολυμπιακό, που εξασφαλίσει την παρουσία του ως πρωταθλητής Ευρώπης, τρεις ακόμα ελληνικές ομάδες σφράγισαν την είσοδό τους στους «16» της Ευρωλίγκας γυναικών, μέσω τον προκριματικών.

Η Βουλιαγμένη κατέκτησε την τρίτη θέση στην τελική βαθμολογία του Γ’ ομίλου που διεξήχθη στο Βερολίνο, με συνολικό απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα (10β). Την πρώτη θέση του ομίλου κατέκτησε η Πάντοβα (13β) και τη δεύτερη η Ματαρό (12β).

Με την τρίτη θέση στον Δ’ όμιλο προκρίθηκε ο Εθνικός Πειραιά, μετά την εμφατική νίκη τους επί της σλοβακικής Κόζιτσε με 23-4 και συνολικό απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες (6β). Προκρίθηκε, επίσης, ως αήττητη η Σαμπαντέλ (12β) και Κατάνια (9β.).

Εντυπωσιακή πρόκριση πανηγύρισε και ο ΑΝΟ Γλυφάδας στον Α’ όμιλο που διοργάνωση ο ίδιος στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων. Με απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες η ελληνική ομάδα κατέκτησε την τρίτη θέση του ομίλου (6β) πίσω από την Ουραλότσκα (12β.) και την Τεράσα (9β.)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x