Πόλο

Γενηδουνιάς: «Δεν μας φτάνει ένα μετάλλιο, αυτή η ομάδα έχει μέλλον»

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παραμονή της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών στις επιτυχίες, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Μήνυμα... συνέχειας της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών έστειλε ο Ντίνος Γενηδουνιάς, μετά τη νίκη επί της Κροατίας και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης

«Υπόσχομαι να μη συγκινηθώ, είναι ημέρα γιορτής και χαράς. Πανάξια κατακτήσαμε το μετάλλιο, κάναμε καλές εμφανίσεις. Ένα κακό παιχνίδι με την Ιταλία δεν αναιρεί τίποτα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Θέλω να αφιερώσω στον Μάνο Ζερδεβα και τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου, είμαι σίγουρος ότι θέλουν να βγάλουν τα ρούχα τους και να παίξουν», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ.

Όσο για το αν αυτό το μετάλλιο είναι η συνέχεια από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είπε: «Θέλουμε παραπάνω. Δεν μας φτάνει ένα μετάλλιο, μαι τρίτη θέση. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον, το δείχνουμε κάθε χρόνο και ευελπιστώ να συνεχίσουμε έτσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x